Calculator termopane ieftine

Cum ne configurăm o ofertă de termopane ieftine

Chiar dacă avem impresia că iarna e departe, în realitate este foarte aproape şi trebuie să ne pregătim de acum să ne bucurăm de ea şi să nu ne confruntăm cu problemele cu care ar putea veni. Unele sunt inerente, altele ţin doar ne doi să le preîntimpinăm.

Încălzirea locuinţei trebuie luată în calcul. Pentru a nu ne confrunta cu facturi mari ar trebui să gândim practic şi să ne orientăm din timp spre montarea termopanelor.

Acestea costă dar putem găsi soluţii ieftine şi foarte rentabile. Găsirea celor mai ieftine termopane în Bucureşti poate reprezenta o aventură având în vedere numărul mare de oferte şi diversitatea preţurilor.

Folosirea softurilor online de tip calculator termopane ne poate uşura munca în găsirea celor mai ieftine termopane în Bucureşti pentru că ne poate indica într-o mare măsură costul real al unui aumit tip de termopan, în funcţie de producător, rămânând astfel să ne dăm seama care este adaosul comercial practicat de diferiţi comercianţi şi să alegem cea mai convenabilă soluţie.

Repere importante în alegerea celor mai ieftine termopane în Bucureşti

Cu toţii ne dorim să alegem cea mai bună ofertă de termopane dar pentru a face asta trebuie să ne folosim de câteva repere utile în alegerea celui mai bun raport calitate-preţ. Cele mai importante repere sunt tipul ferestrelor termopan, profilele PVC şi geamurile termopan. Putem adăuga costurile cu feroneria, plasa de ţânţari, rulourile externe, jaluzelele etc.

Ferestrele termopan pot fi de mai multe tipuri: fixe, cu o deschidere simplă sau cu o deschidere dublă. Acestea sunt cele mai importante tipuri de ferestre după modul de deschidere şi sunt enumerate în ordinea costurilor. Cele fixe nu se deschid şi sunt cele mai ieftine termopane doarece nu au nevoie de feronerie (sisteme de închidere şi deschidere). Cele cu deschidere simplă sunt mai scumpe decât cele fixe dar mai ieftine decât cele cu dublă deschidere. Acestea se deschid doar pe orizontală, pe când cele din a treia categorie se deschid şi pe verticală.

Cea mai folosită variantă este cea mixă, cu două sau mai multe canaturi (ferestre), unde un canat are o fereastră cu una sau două deschideri, iar celelalte canaturi sunt compuse din ferestre fixe.

Alegerea profilelor PVC pentru termopane este foarte importantă. Aici se pot optimiza foarte mult costurile. Cele mai ieftine termopane sunt cele albe, cu armătură de aproximativ 1 milimetru, o grosime a peretului de 3 milimetri şi trei camere.

Indiferent de alegerile făcute nu ar trebui făcut rabat de la calitate, iar cei mai importanţi producători de tâmplărie PVC sunt Rehau, Gelan, Veka şi Salamander.

Culoarea profilului PVC ţine mai mult de estetică şi poate mări preţul cu aproximativ 30%. Armătura, grosimea peretului şi numărul de camere pot creşte preţul termopanelor dar şi calitatea acestora.

Armătura este importantă pentru rezistenţă şi poate ajunge până la o grosime de 3 milimetri. Grosimea peretelui profilului poate ajunge până la 7 milimetri, iar numărul camerelor poate ajunge până la şapte.

Numărul camerelor profilelor PVC este important în modificarea coeficientului de izolare termică şi fonică dar şi în modificare preţului.

Geamul termopan aduce şi el o contribuţie importantă în modificarea preţului final al termopanelor. Cele mai ieftine termopane au de regulă un geam compus din două foi de sticlă, fără gaz între acestea.

Gazul din interiorul foilor de sticlă contribuie semnificativ la creşterea gradului de izolare a termopanului. Cele mai scumpe termopane au trei foi de sticlă. Acestea nu izolează neapărat mai bine pe timpul iernii decât cele cu două foi de sticlă dar oferă o protecţie fonică şi solară mai bună. Foile de sticlă pot fi şi ele de mai multe feluri, cu preţuri diferite.

Feroneria sau sistemul de închidere are o importanţă deosebită şi poate contribui la creşterea costurilor termopanelor. Plasele de ţânţari, glafurile, rulourile exterioare sau jaluzelele pot duce şi ele la creşterea costurilor termopanelor.

În concluzie, dacă vrem să alegem cele mai ieftine termopane în Bucureşti sau chiar şi în ţară ar trebui să ne orientăm spre cele compuse din profile PVC cu trei camere şi geamuri termopan din două foi de sticlă, fără gaz inert cu rol de creşterea a izolării termice şi fonice. De asemenea, nu ar trebui să uităm de softurile de tip calculator termopane, care ne pot ajută să ne facem o idee foarte clară a preţului unui termopan în funcţie de propriile noastre configurări.

 

 

Geamuri Termopan

Geamuri termopan

Firma Gealan realizeaza geamuri termopan in conditii de calitate superioara
fiind printre cele mai cunoscute firme din tara si din strainatate.

Clientii nostri care cumpara geamuri termopan Gealan sunt intotdeauna
multumiti de calitate ferestrelor achizitionate. Foarte multa lume isi
pune geamuri termopan in ultima vreme ceea ce demonstreaza calitatea
si fiabilitatea acestui tip de tamplarie pvc cu geamuri termopan.

Noi pe siteul nostru avem aceasta sectiune de preturi geamuri termopan
pentru a informa cat mai bine potentialii nostri clienti. Din cate stim
este printre putinele siteuri care informeaza clientii despre preturi
geamuri termopan
.

Tamplaria pvc este destul de accesibila pentru o larga categorie de
persoane si din ce in ce mai multi oameni sunt dispusi sa-si schimbe
vechea tamplarie cu geamuri termopan.

Deoarece Gealan este unul dintre furnizorii de geamuri termopan care
are o politica orientata catre clienti putem spune ca este alegerea
perfecta. Se pot realiza ferestre si usi cu o estetica deosebite la
preturi geamuri termopan deosebit de atractive.

Intotdeauna este bine sa stii ce isi doresc clientii si sa vii in intampinarea
lor, iar noi venim cu preturi geamuri termopan fara
concurenta.